×

Warning

Error loading component: com_multicats, Component not found.

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων, 28 Νοεμβρίου 2019 - 1 Δεκεμβρίου 2019, Ιωάννινα

Print
 
 
Σας ενημερώνουμε ότι το e-mail σας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών δημοσιοποίησης του Συνέδριου, η δε επεξεργασία και διαχείρισή του υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletters καθώς και προωθητικά/διαφημιστικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) άλλων συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα e-mail στο info@conferre.gr.
 
slider 870x270
 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ειλικρινές αίσθημα τιμής και ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω, πως 40 ακριβώς έτη μετά τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μεταμοσχεύσεων, που πραγματοποιήθηκε το 1979 στα Ιωάννινα, η Ελληνική Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων αποφάσισε την -υπό την αιγίδα της- διεξαγωγή του επερχόμενου 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μεταμοσχεύσεων εκ νέου στην πόλη μας, από 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019 (Ξενοδοχείο Du Lac).

Γνωρίζετε καλά, πως την ελληνική μεταµοσχευτική κοινότητα απασχολούν σήμερα, όχι μόνο οι διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις στο πεδίο των μεταμοσχεύσεων, αλλά και προβληματισμοί σχετιζόμενοι με μια εγχώρια πραγματικότητα, που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί πολυεπίπεδα προβληματική. Φιλοδοξία του επερχόμενου συνεδρίου αποτελεί η συζήτηση σύγχρονων θεμάτων επιστημονικής αιχμής, με τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων των διαφόρων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη μεταμοσχευτική διαδικασία (με την παρουσία και ξένων συναδέλφων με σημαντική διεθνή αναγνώριση), η ανάδειξη του έργου των εθνικών μεταμοσχευτικών κέντρων, αλλά και η ανάλυση των αιτιών υστέρησης των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας.

Για την επιτυχία της παραπάνω προσπάθειας, θεωρούμε ως πρώτο αναγκαίο βήμα, την ενημέρωση όλων των μελών της συναφούς με τη μεταμόσχευση επιστημονικής κοινότητας της χώρας μας και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.ioannina-transplant.gr.

Θα είμαστε ευτυχείς να μας κοινοποιήσετε, κατά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, σκέψεις και προτάσεις σας σχετικές με τη θεματολογία και τη διάρθρωση του συνεδρίου, ώστε σύντομα να προχωρήσουμε στην από κοινού κατάρτιση του τελικού επιστημονικού προγράμματος (στο email arieta@conferre.gr).

Τα Ιωάννινα, παρά τον ιστορικό τους μετασχηματισμό και τις αναπόφευκτες επώδυνες ωδίνες του, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τον καημό του «τέλους της μικρής μας πόλης»,  δημιουργώντας ένα νέο πρόσωπο, που είναι σε θέση να συνδυάζει το σύγχρονο αστικό περιβάλλον, με τις τοπικές πολιτιστικές και πολιτισμικές αξίες, συνεχίζοντας την προσπάθεια να σταθούν αντάξια, αν όχι της παράδοσης που τα ήθελε «πρώτα στα γρόσια και στα άρματα», αλλά τουλάχιστον να μην υστερεί  «στα γράμματα», την τέχνη και τον πολιτισμό. Η -με αφορμή το επιστημονικό μας συνέδριο- πρόσκλησή μας να τα επισκεφθείτε, αποτελεί ταυτόχρονα και πρόσκληση να ανακαλύψετε την απαράμιλλη ομορφιά, την ιστορία και τους ανθρώπους τους.

Εκ μέρους της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής

Με Τιμή

Μιχάλης Μήτσης, MD, PhD, FEBS
Καθηγητής Χειρουργικής - Μεταμοσχεύσεων
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής και Μονάδος Μεταμοσχεύσεων Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων
Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Βιοτράπεζας Καρκίνου Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Για την Εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ

 

Πληροφορίες Εγγραφής


  ΕΩΣ 30/06/2019 ΑΠΟ 1/07/2019
ΕΩΣ και επί τόπου
ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ 120,00 € 150,00 €
ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ 60,00 € 80,00 €
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ / ΦΟΙΤΗΤΕΣ Δωρεάν Δωρεάν

 

logo conferreSA

Συνεδριακή Α.Ε./Conferre S.A.: "The Art of Bringing People Together"
Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, θέση Μάρες, 455 00 Ιωάννινα

Τηλ. +30 26510 68610 | Fax. +30 26510 68611 | E-mail: info@conferre.gr, | Website: www.conferre.gr

You are receiving this email because
1.) You have been registered in one of the congresses/events of "CONFERRE SA" or
2.) You subscribed via our website service Want to be removed? No problem, Unsubscribe and we won't bug you again.

ioannina copy